Specialisten

Woltjer makelaardij brengt de juiste partijen bij elkaar

Vroeger was het heel normaal, maar in deze tijd is het best bijzonder als een bedrijf van vader op zoon overgaat. Voor de klant is het prettig, een vertrouwd gezicht. Woltjer makelaardij is een begrip in Dronten en bestaat al sinds 1986. In die tijd stond Dirk Woltjer aan het roer. Hij droeg drie jaar geleden het stokje over aan zijn zoon Jurgen, die net als zijn vader makelaar en taxateur is. Dat betekent dat de aan- en/of verkoop van huizen in de omgeving Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant al meer dan dertig jaar in goede handen is bij iemand van de familie Woltjer. En dat wordt gewaardeerd door de klanten. Het makelaarskantoor krijgt een mooie 9 op Funda. “Daar zijn we trots op,” aldus Jurgen. “We doen niet aan huizen schuiven, maar we hebben persoonlijke aandacht voor de klant, zijn betrokken en willen een prettige gesprekspartner zijn.”

Ontzorgen en gratis verhuisbus

Als je een nieuwe woning op het oog hebt, ben je in gedachten vaak al bezig met ontwerpen en inrichten van je nieuwe huis, maar je oude huis moet ook nog verkocht worden. Daar komt een heleboel bij kijken en je gaat bij de verkoop van je huis niet over één nacht ijs. De keuze voor een ervaren verkoopmakelaar die je alle zorg uit handen neemt is dan ook verstandig. Woltjer makelaardij begeleid je graag, zodat jij je kunt richten op je nieuwe woning. Jurgen is ook taxateur en zal een deskundige waardebepaling doen. Daarna wordt er zorgvuldig een verkoopplan opgesteld en krijg je op Funda een volledige toppresentatie, inclusief hoogtebeelden en plattegronden. “We maken ook gebruik van sociale media zoals Facebook om je huis onder de aandacht te brengen. Maar belangrijker nog: we putten uit een groot zoekersbestand. Daarnaast worden de bezichtigingen begeleid, de onderhandelingen gevoerd en de overdracht bij de notaris voorbereid. Kortom: je wordt volledig ontzorgd. Dat ontzorgen blijkt ook uit de verhuisservice. Je kunt als klant gratis gebruik maken van de speciale verhuisbus. Lekker makkelijk en ideaal voor je verhuizing!

Timing

Een goede timing is een belangrijk aspect van het makelaarsvak. Stel dat je een nieuwbouwwoning hebt gekocht die over een jaar pas opgeleverd wordt. Wanneer zet je je huidige huis dan te koop? Je wilt natuurlijk niet te lang met dubbele woonlasten zitten, maar als je te snel verkoopt heb je misschien nog een periode te overbruggen waarin je geen onderkomen hebt. “Het bepalen van het juiste moment om een huis in de verkoop te zetten is een kwestie van ervaring en een gedegen kennis van de markt,” zegt Jurgen. “Ik luister goed naar de klant, volg de markt en probeer een zo goed mogelijke aansluiting te realiseren tussen het verlaten van de oude en het betrekken van de nieuwe woning.”

Hij doet dat onder andere door potentiële kopers en verkopende partijen bij elkaar te brengen. Door duidelijk te hebben welke klant wat zoekt, kan hij klanten aan elkaar koppelen. “Ik noem dat ‘treintjes maken’. Mensen kunnen ons een gratis zoekopdracht geven. Als er dan een huis in de verkoop komt, dan kijk ik of er een match is met iemand die een huis zoekt. Op die manier kan een huis soms ook via een stille verkoop verkocht worden.”

Meer weten?

Neem dan gerust contact op met Jurgen en zijn collega’s. Of loop gewoon even binnen, je bent altijd welkom!

Woltjer makelaardij
Lancasterdreef 69
8251 TJ Dronten
Tel: 0321-317540
info@woltjer.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.