Nieuwbouw Kerkstraat Luttelgeest

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Noordoostpolder - Luttelgeest
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
140 - 700m2

Over dit project

HET PROJECT
Heb je ooit de wens gehad om in een kerk te wonen? Dan is dit je kans. In en rond de voormalige H. Jozef Sterre der Zee kerk in Luttelgeest wordt een plan gerealiseerd voor de bouw van maximaal 16 nieuwbouwwoningen, waarbij de kerk zelf plaats biedt aan 6 woningen.

Kerkwoningen
De kerk is een markante verschijning in Luttelgeest en beeldbepalend voor het dorp. Hier worden 6 woningen gerealiseerd, waarvan 5 in het "schip"van de kerk en 1 in de toren. Deze ademen straks nog de sfeer van de kerk uit.

Rijwoningen in oude school
Het nieuwe ontwerp voor de rijwoningen op de plek van de Mariaschool is een eigentijdse vertaling van de Delftse School-bouwstijl. kijk je door je wimpers heen, dan zie je nog de contouren van de school. Aanvankelijk van de vraag worden hier één of meerdere woningtypen gerealiseerd. Dit kan variëren van starterswoningen tot eengezinswoningen of zelfs levensloopbestendige woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Pastoriewoning
Het plan is om op deze royale kavel, tussen de kerk en de school, twee ruime vrijstaande woningen te realiseren die qua bouwstijl en volume de perfecte schakel vormen tussen de kerk en de rijwoningen op de plek waar nu nog de school staat.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op www.nieuwbouwkerkstraat.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouw Kerkstraat Luttelgeest
Koopwoningen
17
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordoostpolder.

Aanmelden