Emmelhage

Noordoostpolder - Emmeloord
Toekomstig aanbod

Over dit project

Samen ontwikkelen
Scholtens Projecten en de gemeente Noordoostpolder gaan van start met de verdere uitbreiding van de wijk Emmelhage in Emmeloord. De groeiende behoefte aan nieuwe woningen maakt het mogelijk te starten met de ontwikkeling van Emmelhage fase 3. Scholtens Projecten gaat fase 3a van deze grond ontwikkelen en bouwen. Het andere deel, fase 3b, gaat de gemeente ontwikkelen en bouwen.

Emmelhage fase 3 biedt ruimte aan maximaal 330 woningen en de bouw van een schoollocatie. Wethouder Wiemer Haagsma en directeur Guido Scholtens hebben de intentieovereenkomst voor de ontwikkeling van Emmelhage fase 3 in januari 2021 ondertekend.

Op dit moment is de eerste fase van de wijk grotendeels verkocht en bebouwd. De meeste kavels in fase 2a zijn verkocht en worden bebouwd of al bewoond. De particuliere kavels van fase 2B zijn allemaal onder optie. In de tweede helft van 2021 wordt er gestart met de eerste bouwwerkzaamheden. Zowel voor de vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen als de projectmatige woningen is veel belangstelling.

“Dat we nu met deze voorbereidingen starten is een logisch gevolg van het succes van de wijk tot nu toe,” legt wethouder Wiemer Haagsma uit. “Nu starten betekent dat we vrijwel naadloos kunnen aansluiten bij de huidige ontwikkeling van de wijk. Daarvoor moeten nog veel zaken geregeld worden, maar we verwachten dat de eerste bouwactiviteiten in de tweede helft van 2022 zichtbaar zullen zijn.”

Emmeloord
Noordoostpolder is een bijzonder gebied met een rijke geschiedenis. Het centrum van Emmeloord is het hart van de polder. Het is een veelzijdig en levendig centrum en is goed bereikbaar door het naastliggende busstation en (gratis) parkeermogelijkheden. In het voorjaar kun je genieten van de prachtige tulpenvelden in de omgeving. Daarnaast zijn er verschillende wandel- en fietsroutes door de polder en de bossen. Én een avondje uit kan in theather Het Voorhuys. Kortom er is genoeg te bevelen en hier kun en mag jij je echt thuis voelen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden schrijf u dan in.
Voor meer informatie zie projectwebsite www.wonen-emmeloord.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Emmelhage
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Noordoostpolder.

Aanmelden